Followers

Thursday, December 16, 2010

photo contest : my beshfriend forever!!

haalooo..hehe,
mlm2 nie saje je nk juin contest :
PHOTO CONTEST : MY BESTFRIEND FOREVER!!
contest nie di anjurkan oleh  SITI 
so aq nk paparkan photo beshfwen aq selme aq idup nie! hehe..

****************************



setiap contest ade syart2 nya,
jum bace syarat2 dy lu ea..

  • Jadi Follower blog ni.   (suda)
  • Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry ini.   (suda) (klik sini)
  • Buat satu entry tentang contest ini . Tajuk:Photo Contest: My Bestfriend Forever!!  (suda)
  • Upload gambar anda bersama-sama BFF anda (Tak kisah nak letak berapa ramai dalam satu gambar tu..^^).  (suda)
  • Tuliskan pada caption:
  1. Mula berkawan sejak tahun berapa?  (suda)
  2. Kenapa anda rasa dia/mereka BFF anda?  (suda)
  • Akhir sekali, tinggalkan link entry anda padakomen.
Tarikh Tutup:
31 Disember 2010 
Siti akan pilih 3 orang pemenang.

*******************************************************

dan aq dgn comey dan manisnya..
nk letak gmbar yg nie..hehe



okew aq cte skit pasl bff aq nie yew :
aq ade 6 bff..p dlm nie ade 5,xtrmasok aq.
sbb sorg ag amek gmbr..hihihi..
n name dorg nie,suraya,eisyah,zaza,lalok,aini,nisha,n nina..
aq da kawan ngn dorg 3 thun lebey,di mana
kami belajar di satu kolej yg sama,sem yg sama.
n knal pown mse msok kolej..

kenapa aq ase dorg bff aq??

sbb dorg nie sekepala ngn aq,
pergai xbtl kit,kepo,suke melawak,
phm antara stu sama laen,ske mbntu,xpntgkan dri sndri..
kemana aja,dorg msti ade ngn aq..
2 yg wat mereka bff aq!

***********************************
okew..done!


1 comment: